Velký problém měly hlavně pivnice v Českých Budějovicích, na které si Šampalík posvítil. Od svých podřízených se dozvěděl, že zákazníci se do pivnice moc nehrnou kvůli vysokým cenám. Proto se rozhodli rozšířit spektrum nabízených piv a zároveň upravit ceny tak, aby byly dostupnější pro větší sortu zákazníků.

Hospody se sice začaly plnit, ale zaměstnanci z pivnic stále utíkají. „Kuchař David šel do hor do hotelové restaurace a slyšel jsem, že barmanka Lucie pracuje stále v Českých Budějovicích, ale v jiné pivnici. Ten rozchod proběhl v dobrém, ale bylo to po vzájemné dohodě,“ prozradil TV Nova utajený šéf.

Z restaurace odešel i kuchař Honza, který měl početnou rodinu a v kuchyni se snažil prosadit vlastně upravená a okořeněná kuřecí křídla, což spolumajitele dost rozladilo. Jediný, kdo v řetězci zůstal, je číšník Patrik, který se i nadále stará o svou maminku.

Práce utajeného šéfa v jeho hospodách ve středu večer přilákala k televizním obrazovkám 1,028 milionu diváků a show se tak stala nejsledovanějším pořadem večera. Konkurenční seriál Modrý kód na Primě sledovalo 853 tisíc diváků a seriál Clona na ČT1 vidělo 599 tisíc diváků.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf - spolumajitel restaurací nezvládá tempo svých zaměstnanců a dělá chyby. archiv TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf - spolumajitel restaurací nezvládá tempo svých zaměstnanců a dělá chyby. archiv TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií