Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Bitka v ústeckém Kauflandu: Zloděje tu zaklekli tři muži, ženu vyprovodili fackami

Autor: dce - 
16. května 2018
18:46

Skutečně bizarním způsobem se rozhodli řešit krádež v ústeckém Kauflandu jeho zaměstnanci. Video, které natočil jeden ze zákazníků, ukazuje, že zloděje zaklekli a „zadrželi“ tři muži. Ženu, která se muže zastávala, z prodejny vyhnali fackami prodavači.

Dramatu, které se odehrálo v Kauflandu v Ústí nad Labem na Klíši, přihlížely desítky lidí. Podle svědků zloděj v obchodě plánoval ukrást drahé zboží v hodnotě několika desítek tisíc korun. „Chtěli vzít: chytré hodinky, notebook, atd. – dříve byly tyto věci zamčené na informacích, ale dnes již ne,“ popsal Jakub.

A se zloději se prodavači skutečně nemazlili – na muže zaklekli tři další, aby ho zadrželi do doby, než přijede policie. Zloděj křičí a brání se, ale není mu to nic platné. Navíc se ho zastávala i žena, podle komentujících jeho „kolegyně“. Tu prodavačky z obchodu vyvedly fackami, což se mnohým diskutujícím nelíbí.

„Na záznamu není vidět část, kde útočnice, již tolik zmiňované zaměstnankyni, dala pěstí. Pracovnice Kauflandu jednala v sebeobraně,“ dodává Jakub. To serveru TN.cz potvrdil i mladík, který video natočil. „Já přišel pozdě, ony se už dřív fackovaly,“ uvedl s tím, že prodavačka skutečně nějakou tu ránu schytala.

„Chceme vás ujistit, že jako společnost se neztotožňujeme se žádnou formou násilí,“ řekla TN.cz mluvčí Kauflandu Renata Maierl. „Video je zjevně neúplné a sestříhané a zachycuje pouze část incidentu, který se v naší prodejně v Ústí nad Labem v Okružní ulici odehrál v pátek 11. 5. 2018,“ uvedla mluvčí s tím, že dále se k věci nebude vyjadřovat. Prozradila ale ještě, že mělo jít o organizovanou skupinu, která v prodejně nakradla zboží za desítky tisíc.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání