Vše je naplánované do poslední puntíku, ale přece se svatba prince Harryho a Meghan Markle začala jen pár dní před velkým dnem D komplikovat.

Poté, co otec nevěsty souhlasil, že Meghan odvede k oltáři, se mu zdravotně přitížilo a účast na svatbě odvolal.

K nevěstě se tak dostala šokující zpráva. Podle serveru TMZ její otec před šesti dny prodělal infarkt. Sám se ještě stihl odvézt do nemocnice, ale na svatbu své krásné dcery bohužel nedorazí.

Jako hlavní důvod pro web TMZ uvedl, že svou dceru ani královskou rodinu nechce vystavit trapným okamžikům a znemožnění se před celým světem. V posledních dnech média zaplavily fotografie, na kterých je Thomas Markle viděn, jak si v internetové kavárně prohlíží zásnubní fotky své dcery s princem Harrym. S taškami se zeleninou a průvodcem po Británii byl pak zachycen na ulici.

Následně se ovšem objevily fotografie, na kterých je vidět fotograf, který z bezprostřední vzdálenosti Markla fotí. Nevlastní sestra Meghan následně přiznala, že celé divadýlko bylo nahrané. Chtěla prý světu otce ukázat v jiném světle, ukázat, že má o svou dceru zájem. 

Thomas Markle uvedl, že za snímky, které měly vylepšit jeho mediální obraz, dostal zaplaceno, ale nebyla to dle něj hlavní motivace. 

Meghan promluvila

Budoucí nevěsta přiznala, že je z osudu svého otce zarmoucena, protože jde o hluboce osobní událost. „Jde o hluboce osobní moment pro slečnu Markle ve dnech před svatbou,“ prohlásil mluvčí Kensingtonského paláce.

Ona a princ Harry žádají o porozumění a respekt vyjádřený směrem k panu Markleovi v této těžké situaci,“ dodal mluvčí. Všichni doufají, že se tatínek Meghan brzy zotaví.

VIDEO: Svatbu Meghan a Harryho bude vysílat živě E!

Video
Video se připravuje ...

Svatbu Meghan a Harryho bude vysílat živě E! E!

Fotogalerie
23 fotografií