Samantha Markle (53) se svou nevlastní sestrou Meghan není v kontaktu už od roku 2015 a není ani mezi pozvanými na svatbu. Ovšem na sestru kvůli tomu plive špínu do médií a dokonce do kauzy zatáhla i jejich otce.

Ten byl nedávno fotografy »přistižen« během příprav na královskou svatbu. Nechával si brát míry kvůli obleku a poté seděl v internetové kavárně a prohlížel si nejnovější zprávy o Meghan a jejím snoubenci Harrym, kterého zatím osobně nepotkal. Jenže pak vyšlo najevo, že vůbec nešlo o náhodu, ale někdejší kameraman novinářům ochotně pózoval. Podle informací britského Mailu měl navíc za snímky dostat 100 tisíc liber (v přepočtu 2 889 200 Kč).

Zřejmě to ale nebyl tak docela jeho nápad. „Kritika mého otce a aranžovaných fotek je moje vina,“ napsala na Twitter Samantha Markle s tím, že to ale rozhodně neudělala pro peníze. Důvodem měl být špatný mediální obraz jejího otce.

„Proto jsem mu navrhla, aby se nechal nafotit v pozitivním světle pro jeho dobro a dobro královské rodiny. Neměli jsme ani ponětí, že bude zneužit. Nebylo to pro peníze,“ tvrdila žena, která je upoutána na invalidní vozík. „Jsem viník. Řekla jsem mu, aby ukázal světu, že se dostává do formy a je na tom zdravotně dobře,“ kaje se nyní Markle.

Její sestra Meghan se k aktivitám rodiny nevyjádřila, stejně tak mlčí i Kensingtonský palác. Podle všeho se ale nic nemění na tom, že Thomas odvede svou dceru k oltáři.

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
44 fotografií