Antidepresiva Jirkovi určitě pomohou, nesmí je ale míchat s alkoholem,“ řekl Blesku důrazně přední český psychiatr Jan Cimický (70). Herec a dabér totiž svoje hoře začal řešit vínem, pivem a panáky. Do lékařské péče se odevzdal i kvůli manželce Andree (30), která chtěla, aby se léčil.

Léky nezaberou

Přišel, byl upřímný a já zjistil, že je na tom opravdu zle. Předepsal jsem mu prášky a upozornil ho, že začnou zabírat tak během dvou týdnů, nesmí se ale napít,“ pokračoval psychiatr. „Pokud bude dál pít, prášky nebudou fungovat. A naopak, dokážou způsobit daleko větší kalamitu a jeho deprese ještě více prohloubit,“ přiznal Cimický. Jiří se Blesku zapřísáhl, že už si dal s alkoholem opravdu pokoj: „Bral jsem ho jako berličku a opravdu přišel na to, že mi nedělá dobře. Nechtělo se mi žít. Proto jsem vyhledal doktora.

Pod dohledem

Antidepresiva a absence alkoholu jsou jedinou záchranou dabéra. A to ví i jeho největší kamarád a filmový producent Pavel Pásek (50). „Naprosto ve všem Jirkovi pomůžu, nesmí se ale napít. To je moje podmínka. A taky ho hlídám a kontroluju. Dokonce i to, jestli chodí na mnou předepsané zdravotní procházky.

Psychiatr Jan Cimický léčil i Pomejeho exmanželkuIvetu Bartošovou (†48), která měla problém s psychikou a řešila to alkoholem.

Fotogalerie
19 fotografií

Video: Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa! Blesk TV