Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Známý sériový vrah zemřel ve vězení: Kusy těl obětí vařil v hrnci a splachoval je do záchodu

Autor: jh - 
13. května 2018
19:10

Nejméně 15 lidí, z velké části bezdomovce a homosexuály, zavraždil londýnský šílenec Dennis Nilsen. Oběti lákal do svého doupěte na Muswell Hill, kde je nejprve uškrtil, pak si s těly hrál jako s panenkami. Sériový vrah řádil v 70. a 80. letech, odsouzen byl v roce 1983. Za mřížemi taky v minulých dnech zemřel.

Státní úředník Nielsen nakonec doplatil na vlastní hloupost. Mladé muže, které uškrtil, navlékal do oblečků, rád je nosil a užíval si absolutní poddajnost jejich bezvládných těl. Narazil však na závažný problém: když ho mrtvé lidské ostatky přestaly bavit, neměl se jich jak zbavit.

Nejprve je zakopával na zahradě, když se ale přestěhoval do malého domku na předměstí Londýna, musel hledat nová řešení. V zašpiněné kuchyňce svého domu, jako vystřižené z hororového filmu, nahá těla rozporcoval a uschoval do plastových nádob. To však nepomáhalo proti šílenému zápachu, proto se rozhodl části těl spláchnout do záchodu.

Vyšetřovatelům později přiznal, že setnuté hlavy rád vařil na plotně, aby rozpustil mozek.

Jednoho dne se potrubí celé ulice ucpalo. Byl to ironicky sám Dennis, kdo zavolal instalatéry, aby se na potrubí podívali. Ti našli v trubkách kusy masa a kostí a nakonec kosterní pozůstatky celé lidské ruky. Přivolaná policie z Nilsena rychle dostala pravdu a jeho řádění jednou pro vždy skončilo. Zabíjel po dobu pěti let, od roku 1978 do 1983.

Nilsen naposledy vydechl 12. května 2018 ve věznici Sutton. Podle vyjádření vězeňské správy byla smrt přirozená. Monstrum z Muswell Hill se dožilo 72 let.

Video: Sériový vrah stanul před soudem. Tentokrát kvůli týrání vlastního syna.

Video  Sériový vrah stanul před soudem. Tentokrát kvůli týrání vlastního syna  - tv Joj
Video se připravuje ...

19.3.1977 ( 13. května 2018 22:04 )

 Doufejme že skončil v pekle!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání