Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Policista z Moravy měl znásilnit syna (5): Tatínek se při hře počůral, prozradil matce chlapec

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
12. května 2018
12:50

Už třikrát před Vrchním soudem v Olomouci stanul moravský policista kvůli znásilnění teprve pětiletého syna. Soud se ho ovšem i potřetí zastal. Trestný čin se podle něj možná ani nestal a důkazy včetně znaleckých posudků hovoří spíše pro nevinu obžalovaného.

Trestní oznámení na policistu podala podle serveru Novinky.cz jeho bývalá partnerka. Pětiletý syn jim měl prozradit, že se otec při jedné z her počůral. Policejní psycholog pak po výslechu otce do zprávy uvedl, že chlapec jako pomočení mohl interpretovat i vyvrcholení.

Pro otce tak začal nekonečný kolotoč soudů – před odvolacím soudem stanul už třikrát a ve všech případech se věc vrátila na kraj k novému projednání. Muž si měl za znásilnění odsedět 5,5 roku. Problémem ovšem je, že podle Vrchního soudu v Olomouci důkazy hovoří spíše pro jeho nevinu.

Otec se hájil, že při hře se synem se mu chtělo hodně na záchod. Syn na něj nečekaně skočil a stáhl mu kraťasy, přičemž u muže skutečně došlo k malému úniku moči, jak to původně popisoval syn.

Podle obvinění měl syna donutit k orálnímu sexu, v rozsudku už se píše pouze o nezjištěném způsobu zneužití. „Soud nehodnotil všechny důkazy, přejímá tvrzení obžaloby a některé skutečnosti zůstávají jen v rovině hypotetické,“ tvrdí vrchní soud. Navíc ani znalecké posudku nenasvědčují, že by chlapeček byl zneužit.

Podle soudu je také možné, že dítě k výpovědi někdo nasměroval. Skutku, pokud se vůbec stal, byl přítomen jen obžalovaný a jeho syn. Všechny ostatní důkazy jsou jen nepřímé a zprostředkované,“ doplnil soudce. Případ se tak vrací k novému projednání k prvostupňovému soudu.

1_2_3 ( 12. května 2018 22:27 )

odol ( 12. května 2018 21:52 )

Ja,naturlich!

1pravda1 ( 12. května 2018 17:31 )

I kdyby otec před synem močil, tak je to normální, chlapi většinou močí vedle sebe. Dělat z toho aféru a honit kluka k soudu, to je pro něho mnohem horší. Sahal na kluka, bylo mu to nepříjemné atd., měl ho ztopořeného a klukovi ukazovat.... no únik moči? a soud?

Ab1234cd4321 ( 12. května 2018 15:15 )

 Spondea, persefona a ospod v akci. Toto zločinné spolčení teroristických organizací je původcem všeho zla a rozvratu tradičních rodin a hodnot. Pozor na ně!!!

pomoooc-hori ( 12. května 2018 13:51 )

Bývalá partnerka. Jen jestli na něj neušila boudu, na chudáka policejního.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání