Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Olomoucký politik a šéf technických služeb v neděli zmizel a neozývá se

Ředitel technických služeb z Olomouce odešel z domova a neozývá se: Mirek zmizel už v neděli.
Ředitel technických služeb z Olomouce odešel z domova a neozývá se: Mirek zmizel už v neděli.  (Autor: Policie ČR)
Autor: rys - 
11. května 2018
16:38

Jednoho z radních a ředitele tamějších technických služeb v jedné osobě postrádají už týden v Olomouci. Člen předsednictva místní organizace ČSSD v Olomouci Miroslav Petřík (49) byl naposledy viděn minulou neděli.

Podle policie v neděli 6. května odešel z domu a v tu chvíli se po něm slehla zem. „Z místa bydliště odešel neznámo kam a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ sdělila policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že pohřešovaný má od zmíněné neděle nedostupný mobil.

Pro rodinu i blízké přátele je Petříkovo zmizení velkou záhadou. Ve svém okolí má pověst naprosto spolehlivého člověka, který mobilní telefon zvedne kdykoli a kdekoli a pokud to není možné, napíše alespoň zprávu. „Já si to vůbec nedovedu vysvětlit. Nepamatuji se, že by někdy udělal něco takového, že by bez vysvětlení na několik dní zmizel,“ řekl Blesku jeden z dlouholetých Petříkových přátel Petr Orság a dodal: „Je to šok a velká záhada a já doufám, že to není nic jiného, než že prostě potřeboval zmizet, aby vyvětral hlavu. I když mi to k němu vůbec nesedí, doufám, že za tím zmizením není nic horšího.“

Policie žádá občany kteří pohřešovaného muže někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání