Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ztraceného Jozefa (†41) našli v hrozném stavu: Roztrhal ho medvěd?!

11. května 2018
11:39

Hrůzný pohled se naskytl záchranářům, kteří na Malé Fatře hledali ztraceného turistu Jozefa (†41). Muže našli bohužel mrtvého a jeho tělo bylo v hrozivém stavu. Patrně ho napadl medvěd.

Jozef odešel v sobotu 5. května ráno na túru do Fačkovského sedla. S sebou měl dva mobily, ale i přesto se po něm slehla zem. Doma na něj čekala těhotná manželka Daniela, která do poslední chvíle neztrácela naději, že jejího milovaného muže najdou živého. Ve čtvrtek ale bohužel přišla smutná zpráva.

Záchranáři našli turistu v lokalitě Sedlo pod čelom. Bohužel už mu nebylo pomoci. "Měl tak ohryzaný a rozežraný obličej, že ho nebylo ani poznat. Naštěstí měl u sebe doklady a podle oblečení se shodoval s nezvěstným Jozefem," uvedl pro Plus JEDEN DEN horský záchranář, podle kterého muže napadlo nějaké zvíře, s největší pravděpodobností medvěd.

Jozef chtěl v horách pokořit rekord. Konkrétně se zapojil do výzvy zdolat všech 75 kopců Strážovských vrchů. Zůstaly mu už jen poslední tři. Přátelé už dříve vyloučili, že by si sáhl na život sám. "Neměl důvod, aby si ublížil. On byl vždy usměvavý a miloval život. Doma měl manželku, která čeká jejich vytoužené dítě. Čekali na něj sedm let," řekl serveru Čas.sk Jozefův kolega.

 

sisina1986 ( 11. května 2018 19:44 )

 Hlavne mal byt s manzelkou,ked ju tak strasne miloval. A nepchat sa zvieratam do ich teritoria!!! My nemame radi,ked nam chodia po meste,tak aj my ich nechajme v klude zit.

diskutujici ( 11. května 2018 16:53 )

Medveda zastrelit.

hnusnejsvet33 ( 11. května 2018 12:15 )

Úplně zbytečná smrt....pro trochu adrenalinu

agfor ( 11. května 2018 12:10 )

Chudák méďa, teď ho budou chtít zavraždit a přitom jen hájil svoje teritorium (stejně jako to teď dělá Izrael).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání