Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rakovina penisu zabila fotbalistu (†26)! Jen pár týdnů před narozením dcerky

Autor: lm - 
11. května 2018
13:36

Obrovská tragédie zasáhla rodinu britského fotbalisty Dalea Clarkea (†26). Sportovec měl za několik týdnů přivítat na svět druhého potomka, v neděli ale podlehl smrtící rakovině penisu. Jeho snoubenka teď namísto oslavy musí přichystat pohřeb.

Dale se šokující diagnózu dozvěděl loni v červenci poté, co si našel bulku. Sportovec podstoupil 5 operací, při níž mu museli kus penisu uříznout a poté devět kol radioterapie a dvě chemoterapie. Nádory se mu ale stále vracely.

Počátkem roku přiznal, že přišel zcela o cit ve svém pohlavním orgánu. "Můžou ho klidně uříznout celý a bude mi to jedno, už mě to netíží," uvedl. Rakovina byla bohužel v poslední době velmi agresivní a fotbalista skončil v hospicu. V neděli tam pak ve spánku vydechl naposledy. 

Tragédie nejvíce zasáhla jeho snoubenku Paige (24), která s ním čeká druhé dítě. Dcerka by měla přijít na svět v červenci, pár spolu má ještě šestiletého syna Colea. Dale se s Paige zasnoubil v dubnu a plánovali, že se vezmou v Las Vegas. Bohužel už to ale nestihli...

vosavopruz ( 11. května 2018 16:04 )

rakovina může zasáhnout cokoliv z lidského těla,alespon po přečtení článku si to myslím.26 let,to teda dožil malého věku.

sores ( 11. května 2018 14:29 )

Kriste pane, v čem všude je ta s.vi.ně rakovina?? Kdy už konečně na ní bude lék????

Zobrazit celou diskusi