Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Cirkusáci se zbláznili? V Kutné Hoře vzali slona do myčky

Autor: ryc - 
10. května 2018
21:09

Šok zažili řidiči v Kutné Hoře. V myčce vedle aut zaparkovali cirkusáci slona. A pořádně ho umyli!

Pohled na chobotnatce pokrytého pěnou řadu lidí vyděsil. Domnívali se, že drhnout slona saponátem na auta, není právě dobrý nápad. Cirkus si však za svým postupem stojí.

„Náš chovatel vyzkoušel na vlastní kůži, jestli není šampon dráždivý. A když po několika minutách viděl, že mu šampon nic nedělal, neviděl důvod, proč by se slon nemohl umýt v místní myčce,“ prohlásil pro televizi Prima manažer cirkusu Matěj Břešťák.

Slona kontrolovali i pracovníci veterinární správy. Konstatovali, že je v pořádku, nemá podrážděné oči, ani ústa. Přesto slíbili, že budou další péči o chobotnatce sledovat.

hejpockej ( 11. května 2018 07:34 )

no na co mame veterinarni spravu? Ty jen "neco malo" udelaji az kdyz je lidi vyburcujou, ze musi, jinak je to nezajima. Na co je platime z dani? Ze se valeji a delaji houuno?

hejpockej ( 11. května 2018 07:30 )

no kdyz nase vlada a ministerstvo na ochranu zvirat, ty to neresi, co by taky, ze? z tohodle jim nekapne.

hejpockej ( 11. května 2018 07:27 )

tak zvire je na urovni auta, to jsi ale magor. To ty jsi pak na urovni houna.

hejpockej ( 11. května 2018 07:24 )

nejsmutnejsi je, ze tyhle cikusaci maji IQ na urovni opice, vetsinou nemaji ani zakladku. Zadny vzdelani, co se tyce pece o zvirata. Kdejakej magor muze pracovat v cirkuse, vetsinou svetsky. Chudaci zvirata.

hejpockej ( 11. května 2018 07:22 )

lidsky zrudy jsou schopny pro prachy vseho. Vykoristovat slona, aby na nem rejzovali v cirkusu. Slona maji na prachy. Co se deje za oponou? Zvířata v cirkuse nekonečně trpí a trpí. Cely zivot zavreny v maly kleci, na cestach, kazdodenni drezury, tyrani a krutosti dokud se zvire nepodrobi. I ten pes se ma lip, ze s nim jdou lidi aspon na prochazku. Tohle v cirkuse neexistuje. vykoristovatele zvirat, cirkusy a podobne hovadiny, jdete s tim svinstvem uz do prd***ele.

Zobrazit celou diskusi