Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucie zoufale pátrá už 14 dní po tatínkovi, po Viktorovi není ani stopy

Lucie zoufale pátrá už 14 dní po tatínkovi, po Viktorovi není ani stopy.
Lucie zoufale pátrá už 14 dní po tatínkovi, po Viktorovi není ani stopy.  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
10. května 2018
09:34

Už dva týdny pohřešuje rodina z Pardubic Viktora Hašpicu (58). Jeho dcera Lucie i syn Viktor jsou již zoufalí - po tatínkovi totiž není ani stopy.

Viktor byl naposledy viděn v pátek 27. dubna v Lánech na Důlku kam jel za svými přáteli. "Poslední informace je, že od přátel odjel autobusem směrem do Pardubic kolem desáté hodiny večer. Byl tady v hospodě na karnevalu, tak to v podstatě končí," sdělil Hašpicův syn televizi Prima. Jenže není ani jisté, zda do autobusu nastoupil, nebo ne...

Jako nadějná indicie se zdála výpověď taxikáře, který měl pohřešovaného muže vézt tři dny po jeho zmizení do nemocnice. Později se ale ukázalo, že jde o falešnou stopu. "Dle záznamu z nemocnice taťka nebyl ten muž, kterého tam taxikář dovedl," uvedla Viktorova dcera Lucie.

"Potřebovali bychom info, zda ho někdo v pátek 27.4. viděl odjíždět z Lánů na Důlku, kde byl naposledy viděn. Není jisté, zda opravdu do MHD nastoupil on, nebo někdo s jeho kartičkou," prosí Lucie o pomoc. 

Viktor Hašpica je asi 170 cm vysoký, střední postavy. Má hnědé na krátko střižené vlasy. V den zmizení na sobě měl šedé tričko a kraťasy. Pokud o něm máte jakékoliv informace, ozvěte se na policejní linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání