Španělský fešák hodně běhal ze strany na stranu, což chvílemi připomínalo běh zpovykaného zajíce, a trhavými pohyby rukama nutil diváky vstát ze sedaček. Nebo si s těmi pod pódiem dělal selfie. A jak měl s fanoušky napilno, tak občas jaksi zapomněl, že má mikrofon v kapse nebo na stojanu, místo u pusy.

Nebýt doprovodné kapely a vokalistky tmavé pleti, tak si diváci zaplatili za zpěv z reproduktorů, nikoliv z jeho hrdla. Bubeník a půvabná zpěvačka toho nazpívali asi tak stokrát víc než Enrique.

Naštěstí má zpěvák skvělou laserovou show s projekcemi, takže je pořád na co se dívat. Ale co se mu musí nechat, je úžasná komunikace s fanoušky. V podstatě se jim neustále věnuje, ať už si s nimi fotí selfie nebo je tahá na pódium. A díky tomu byla dvakrát vyprodaná O2 arena ve varu. Iglesias překvapivě neumí moc tančit a nemá žádné tanečníky, což je škoda, protože jeho písničky k tomu přímo vybízejí.

Ale je fajn, že i ve 43 letech stále vypadá skvěle a jeho okouzlující úsměv neomrzí. Každopádně je lepší se na Enrique dívat, než poslouchat jeho pokus o zpěv...

Fotogalerie
18 fotografií