Z dcery Ivety Vítové roste malá parádnice, už ve svých čtyřech letech si vybírá, co si vezme na sebe a jak by její denní look měl vypadat. „Diktuje si, jak ji mám česat a jsme dokonce ve fázi, že nenakupuju věci bez ní. Musí chodit se mnou, aby si sama vybrala. Samozřejmě je to pak o kompromisu, protože by chtěla všechno s Elsou z Ledového království a toho má už dost. Taky už přemýšlí, jak se má obléknout do školky nebo na nějakou akci,“ sdělila Vítová, která je nejen moderátorkou na Nově, ale také modelkou. Byla to právě ona, která v roce 2009 vyhrála Českou Miss. 

Jak to tak vypadá, i její dcera půjde ve šlépějích slavné a krásné maminky. „Nevím, jestli bude tak nadaná, ale co se týče mě, tak bych byla úplně v pohodě,“ dodává. Jelikož si ona sama prošla soutěží krásy a věnuje se i modelingu, ví, co vše tato práce obnáší. Nejen, že si modelky musí hlídat postavu, ale také často vyjíždí na pracovní cestu do zahraničí.

„Kdyby měla odjet ve čtrnácti letech někam na dva měsíce, tak bych ji asi nepustila, ale popravdě nevím, jak bych v takové situaci reagovala. Já jsem taky začínala ve čtrnácti a dojížděla jsem do Prahy 150 kilometrů vlakem a taky jsem to zvládla. Ale je to hodně o tom, jak to má ta holka srovnané v hlavě. Když k takhle mladé holce přijde chlap a začne jí tam vyprávět o jachtách a jak z ní udělá modelku, tak víme, že to tak úplně není a že je to jen takové pozlátko. To jsem uměla rozlišit, a když jsem měla někam vycestovat, tak to bylo jedině přes agenturu,“ dodala Iveta Vítová.

VIDEO: Moderátorka Iveta Vítová má problémy s očima! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Iveta Vítová: Problémy s očima! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
28 fotografií