Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství drahokamů: Co prozradí o vašem osudu?

/
  • Kameny jsou nejen krásné, ale i mocné.
    Kameny jsou nejen krásné, ale i mocné. (archiv)
    8. května 2018 ● 12:05

    Drahokamy lidi fascinují už od úsvitu věků a staří mágové věřili, že takové kameny mají léčivou moc. Energie, která se do nich ukryla ve chvíli jejich zrodu, má na lidi působti blahodárně. Který z kamenů vás láká a co to o vás vypovídá?

  • 1.

    Opál

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Hledáte svobodu, místo, kde je možné se zastavit a naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Cítíte se stresovaní, nemáte jasnou vizi budoucnosti? Jak naznačuje tento zakalený kámen, vaše vize je zakryté hlukem a shonem každodenního života. Je třeba, abyste se zastavili, ujasnili si cíle, touhy, směřování, dopřáli si čas na rozmyšlenou. Pak přijde inspirace. Jste člověk, který se řídí intuicí, nechte ji k vám promluvit.  

     

  • 2.

    Malachit

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud vás tento kámen přitahuje, procházíte velkou transformací života. Tato transformace může být praktická, může to být změna způsobu, jakým žijete a pracujete, ale jde také mnohem hlouběji. Jedná se o duchovní evoluci, energetické blokády ve vaší mysli a těle z minulých zkušeností, které se uvolňují. Stáváte se moudřejšími a v procesu se učíte opravdu ocenit sebe. Může to znamenat konec destruktivních romantických vztahů a úsvit čisté lásky. Když vybíráte tento kámen, nevědomě říkáte vesmíru: "Jsem připraven k úspěchu.“

     

  • 3.

    Sluneční kámen

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud vás oslovil tento kámen, cítíte optimismus ohledně budoucnosti. Síla slunce energizuje vaše tělo, zvyšuje vaše zdraví a zahání strach a stres. Sluneční kámen je znamením štěstí a znamená události, které se mění k lepšímu. Představte si, že se ráno probouzíte a vaše první emoce je potěšení. Jakmile na této základní úrovni existuje radost, dostáváte sílu k překonání problémů. Pokud jste se mlčky modlili za zázrak, tak to je. Nastal čas na váš den na slunci.

     

  • 4.

    Mahagonový obsidián

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud jste si vybrali obsidián, vaše nevědomí říká: "Jsem připraven vyjít z negativních návyků a být šťastný." Jako náhlé zjevení si uvědomíte, že ostatní nejsou šťastnější než vy. Mají také své problémy, i když se rozhodnou, že je nepřiznají. Žárlivost, hořkost, tyto emoce otráví otravují naše vědomí a vedou k sestupné spirále bídy. Jenom jsme ublížili. Naštěstí se energetické bloky rychle ztrácejí. Nakonec zjistíte, že se dokážete negativity (a možná i negativních situací nebo lidí) a přijmout mír.

     

  • 5.

    Howlit

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud vás tento kámen přitahuje, dostáváte vzkazy z "druhé strany", ať už ve formě snů, myšlenek z modrých, vizí nebo opakovaných čísel nebo slov. Jste intuitivně vedeni určitým směrem - potvrďte svou intuici a poslouchejte ji. Howlit je poselství ze světa duchů, které vás čeká nový duchovní průvodce. Howlito také přináší štěstí těm, kteří se snaží o dítě nebo je už čekají. Je to znamení zdravého a silného dítěte.

     

  • 6.

    Skvrnitý jaspis

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Přišla chvíle vrátit zábavu a humor zpátky do vašeho života! Pokud jste si vybrali tento kámen, vnitřní hlas vás láká ke hře. Možná jste se cítili smutní, rozčarovaní, znepokojeni nebo trochu cyničtí. Jaspis připomíná, že život přináší spoustu radosti a potěšení a že není dobře na ně zapomínat.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz