Snoubenci si podle informací britského deníku The Sun zvolili skladbu od Whitney Houston (†48) I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), o které Meghan už v roce 2016 v rozhovoru tvrdila, že je to písnička, která ji dělá šťastnou.

Jedná se přinejmenším o dost netradiční volbu na královskou svatbu, ale dvojice už dříve dala najevo, že svůj velký den chtějí plánovat v souladu se svým vkusem a nechtějí se zbytečně podřizovat tomu, co by si možná přál zbytek královské rodiny. Proto také prý požádali své přátele, aby jim pomohli sestavit takový playlist, aby se hosté bavili a mohli si na parketu pěkně skočit.

Na oslavě sňatku Harryho s Meghan Markle by zřejmě měla zaznít i živá hudba v podání slavných hostů. Podle všeho jim na své piano zahraje Elton John (71), který měl kvůli tomu dokonce zrušit i dvě vystoupení v Las Vegas. Ke královské rodině má ostatně blízko, jelikož ho pojilo přátelství s Harryho matkou, princeznou Dianou (†36). Na jejím pohřbu ostatně také zahrál. V roce 1998 ho pak navíc Alžběta II. (92) povýšila do šlechtického stavu za jeho službu v hudbě a dobročinnost. 

Spekulovalo se, že zahrají také kapely Coldplay a Spice Girls, z nichž prý hlavně druhou jmenovanou mají snoubenci ve velké oblibě. Podle všeho ale k těmto vystoupením nedojde.

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
45 fotografií