Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Taxikář si chtěl udělat selfie se zraněným medvědem: Šelma ho roztrhala na kusy!

Autor: lm - 
5. května 2018
09:55

Na internetu se objevilo děsivé video, které ukazuje, že je lepší nechat divoké zvíře na pokoji. Přesvědčil se o tom indický taxikář, který si chtěl vyfotit selfie se zraněným medvědem. Šelma ho ale roztrhala na kusy.

K děsivému incidentu došlo ve středu poblíž malého města Papadahandi na východě Indie. Prabhu Bhatara byl zrovna na cestě domů ze svatby, když se mu zachtělo na záchod, a proto zastavil a odběhl vykonat potřebu. V tu chvíli patrně narazil na zraněného medvěda a nenapadlo ho nic lepšího, než se k zvířeti přiblížit a pokusit se s ním vyfotit.

Jeho pasažéři ho od toho zrazovali, muž si ale nedal říct a to se mu stalo osudným. Šelma na něj zaútočila a začala ho trhat na kusy. Ze záběrů je patrné, že v jednu chvíli Indovi dokonce přiběhl na pomoc toulavý pes a začal na medvěda útočit, muže se mu ale bohužel zachránit nepodařilo.

Přivolání strážci lesa museli šelmu uspat, aby se jim podařilo tělo muže vyprostit. "Bhatara na místě zemřel. Medvědovi právě léčíme jeho zranění," popsal správce parku Dhanurjaya Mohapatra.

Rudysoft ( 9. května 2018 23:57 )

Koho zajímá to video, našel jsem ho zde. Je kompletní a nejdelší: https://youtu.be/ddUChDxFDYk

vlasta1 ( 6. května 2018 09:54 )

Nemohli by nám sem pár takových medvědů dovézt, až budou zase taxikáři protestovat. To by možná pomohlo.

odol ( 5. května 2018 14:28 )

 To musel být kok@t už v děloze!!

pjotri ( 5. května 2018 12:51 )

Na videu jsou videt vetsinou rostliny v okoli "kameramana", ach jo..

pjotri ( 5. května 2018 12:47 )

https://www.youtube.com/watch?v=Rg-mSCTDz3M - kameraman je zralej na oscara a pejsek vypada velice mirumilovne. Jako by medvedovi spis radil, jak a kam kousnout.

Zobrazit celou diskusi