V primácké reality show Štiky Monika často nasazuje proti zeťovi Josefu Koktovi(61) a Ornellu osočila, že rozvrátila manželství. Přitom jí sama pomáhala, když čekala syna Quentina (dnes 5). „Já byla jedinej člověk, kdo jí hladil těhotenské bříško a bránil proti celému světu,“ nechala se Monika slyšet v přímém přenosu v Blesku.

Právě proto ji prý tolik mrzí, že se k ní dcera otočila zády a kritizuje ji za vztahy s mladšími muži. „Ty sama jsi to před svatbou měnila jako na běžícím páse. A Pepa to ví,“ oplatila proto Ornelle stejnou mincí. Ta se začala bránit, že to není pravda. „Chodila s Radkem Štěpánkem, pak tam byl nějakej fotbalista,“ vypočítávala Štiková údajné dceřiny milence.

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

„Chodila jsi s Pepou, ale zároveň s někým jiným,“ obvinila ji z nevěry. „Ten člověk odstoupil, protože věděl, že mám fotografie a svědky,“ tvrdila Monika a Ornella se tomu nestačila divit. Podle ní se jednalo o dobu, kdy s Koktou spolu nebyli a mezi nimi byla jen hra. „S Pepou se známe sedm let. Že jsem chodila s někým jiným, je moje věc,“ bránila se a následně si obě ženy div nevjely do vlasů. Navzájem si řekly, že ta druhá vystřídala 1000 mužů. „Jsi nechutná! Nemůžu se na tebe koukat!“ zaznělo dokonce.

Poté, co se ale hovor stočil na otázku domácího násilí, Monika to nevydržela a přímo z natáčení odešla. Ze studia odkráčela a nervózně se přitom třásla.

VIDEO: Jak je na tom Ornelly Quentin s výchovou?

Video
Video se připravuje ...

Štikovi - Hádka o dítě David Turek

Další momenty z konfrontace »Štik« připravujeme. A bylo toho opravdu hodně!

VIDEO: Vánoční hádka Štikových: Kokta Monice drsně vynadá do p… 

Video
Video se připravuje ...

Vánoční hádka Štikových: Kokta Monice drsně vynadá do p… FTV Prima

Fotogalerie
51 fotografií