Technik Petr se před svým šéfem v domnění, že je to o práci se ucházející nezaměstnaný Miloš, zmínil, že už dlouho plánuje požádat svou přítelkyni o ruku, jen se k tomu ještě nerozhoupal. A generální ředitel zlínské firmy David Vítek (45) se rozhodl běhu věcí pomoci! „Zaplatím ti svatební cestu do jakéhokoli hotelu, který si vybereš. Destinaci nechám na tobě,“ sdělil šéf svému zaměstnanci, když v závěru natáčení odložil přestrojení. Prý ho tak chce odměnit za jeho práci a loajalitu k firmě.

A Petr se skutečně vyslovil. Dokonce před kamerou! Na svou lásku si počkal v kuchyni a… „Dopadlo to nejlépe, jak mohlo – řekla mi ano!“ svěřil nadšeně technik. „Čekal jsem na ni, akorát jsem si nestihl obléknout oblek, takže jsem to musel provést v domácím oblečení,“ prozradil po zasnoubení. „Jsme z toho oba ještě celí rozklepaní! Musel jsem dokonce volat do práce a vzít si dovolenou. Jsme z toho hodně naměkko…“ dodal Petr.

Generálnímu řediteli společnosti s ročním obratem půldruhé miliardy se slib, který svému zaměstnanci dal, asi pěkně prodraží. „Přítelkyni se líbí reality show Robinsonův ostrov a ta je na Filipínách. Tak nevím, jestli to na Davida můžu zkusit na tuhle destinaci…“ ošíval se technik Petr. Šéf David Vítek ale slíbil, že zaplatí jakoukoli destinaci i hotel a sliby prý splní…

VIDEO: Utajený šéf trpěl bolestí rukou při práci ve skleníku.

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf trpěl bolestí rukou při práci ve skleníku. archiv TV Nova

Fotogalerie
12 fotografií