Nevlastní bratr Meghan Markle napsal otevřený dopis pro prince Harryho, ve kterém mu sděluje, že pokud se 19. května ožení, bude to největší chyba v historii královských svateb.

Dodává, že jeho sestra, se kterou má společného otce, je bláznivá a zmrzačená žena. Tento celý otevřený dopis sdílel časopis In Touch Weekly. Je na něm jasně vidět, že je adresovaný pro prince Harryho. Dále se v něm píše, že Meghan není pro Harryho ta správná žena. „Nechápu, proč nevidíte skutečnou Meghan, kterou vidí celý svět.“ Dále dodává, že jejich společný otec musí stále řešit dluhy za Meghan, aby podpořil dceru na začátku její kariéry.

Nebyla to ale jediná stížnost na svou sestru. „Co je to za člověka, když na svatbu nepozve svou vlastní rodinu a místo toho pozve úplně cizí lidí? Kdo tohle udělá?“ Rozhořčeně pokračuje v dopise.

Dodává i to, že rozvod Meghan s exmanželem Trevorem Engelsonem (41) je falešný a Meghan chce docílit pouze toho, aby se o ní mluvilo jako o druhé princezně Dianě. Královský palác se zatím k tomuto dopisu a nařčení nevyjádřil.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho! Nenechala jsem ho domluvit

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Fotogalerie
28 fotografií

Mohlo by vás zajímat: