První byla na Poláka uvalena dokonce už dva roky před svatbou s Basikovou! Od roku 2006 do dnešního dne jich dokázal nastřádat za 145 903 Kč. Exekuce neřeší už dvanáct let!

Manžel Basikové a otec jejich devítiletého syna Theodora přitom není bez zaměstnání. „Petr je nejen herec, ale také vyhledávaný produkční na volné noze. Dělá pro několik televizí,“ potvrdil Blesku jeden z jeho kamarádů. Polák si zahrál např. v seriálech Cesty domů, Ordinace v růžové zahradě 2 či ve filmu Milenci a vrazi. Nejvíce ho pak proslavila Troškova trilogie Babovřesky.

O tom, že manželství Báry a o 16 let mladšího fešáka z moravské vísky Konice neklape, se šušká už dlouho. „Mě už tyhle domněnky a spekulace nebaví. Jsem šťastná a tím bych to ráda uzavřela,“ tvrdila ještě loni v únoru zpěvačka, která se vždy snažila stát při svém muži v dobrém i zlém. Jen pár měsíců poté ale začal v tajnosti probíhat rozvod...

V dluzích lítal i Pizinger

I zpěvaččin předchozí manžel, architekt a designér Jaromír Pizinger (62), řešil nepříjemné finanční problémy. Bývalé partnerce Evě Kopicové prý dlužil na alimentech za svého syna Saschu přes pět milionů korun!

Video: Zpěvačce Basikové krachlo třetí manželství: Tajný rozvod!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačce Basikové krachlo třetí manželství: Tajný rozvod! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík