Adam Mišík je charismatický zpěvák, jehož hlas by rozeznal každý. S přítelkyní Dianou už je více než dva roky, a tak během rozhovoru padla otázka na tělo – kdy bude svatba? „Zatím tomu necháváme volný průběh, ale je fakt, že už jsme spolu dva a půl roku, je to už doba docela dlouhá, tak uvidíme, ale zatím nic neplánujeme,“ dodává zpěvák, který s Dianou nezažil jenom to dobré, ale i to špatné. „Já myslím, že každý vztah má nějaké momenty nahoře a momenty dole, to si myslím, že k tomu patří, a bylo by nenormální, kdyby tomu tak nebylo, ale zvládáme to všechno dobře a doufám, že to budeme zvládat i dál,“ prozradil Blesku. 

Zpěvák se kromě koncertování a skládání rozhoduje, že by vstoupil do politiky a pokusil se změnit věci, se kterými on sám nesouhlasí. „Nechci jít do vysoké politiky, ale chci se spíš zajímat o věci v tom nejbližším okolí a to je Praha a tam, kde žiji, a zajímat se o věci, o kterých si myslím, že nefungují úplně dobře, a pokud má člověk sílu ty věci začít měnit, tak si myslím, že by se nějak zapojit měl,“ dodává. 

VIDEO: Adam Mišík vyvedl do společnosti přítelkyni! Proč jí nikdo nekoukal do očí?

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík vyvedl přítelkyni: Do očí jí nikdo nekoukal! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

A proč se tak rozhodl? „Beru to tak, že pracuji odmalička, platím daně od osmi let a nějakým způsobem se cítím být plnohodnotnou součástí společnosti a přispívám do ní a myslím si, že je v zájmu každého člověka, který je poctivý, aby byl zároveň i zodpovědný, což znamená, aby se zajímal o věci, takže se snažím být odpovědný, a kdo jenom pořád tiše mlčí, tak souhlasí s věcmi, které se dějí, takže se mi nechce mlčet a nějak se zapojit není na škodu, ale ještě jsem se úplně nerozhodl,“ uzavírá Adam Mišík.

Fotogalerie
28 fotografií