Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pippa a Kate, sestry Olsenovy, či Mossovy? Které mají opravdu styl?

Fotografie
7. května 2018 | 06:00

Nic se nedá srovnat se sesterským poutem a nezáleží na tom, zda se jedná o herečky, modelky nebo designérky. Tyto sestry se pyšní dokonalým stylem. Pojďte se podívat na ty nejstylovější!

U těchto krásek se zdá, že mají styl v krvi. Mezi nejstylovější sestry určitě spadají slavné Olsenky. Ashley i Mary-Kate již jako malé obsadily role ve známých seriálech a později se vrhly na módní branži. Dnes patří mezi nejbohatší celebrity Hollywoodu. Nezaostává za nimi ani jejich mladší sestra Elizabeth, která hraje již od 5 let.

4950479:gallery:true:true

Zapomenout nesmíme ani na sestry Mossovy. Nejlépe placená modelka Kate Moss má o 24 let mladší sestru a geny se nezapřou, obě jsou krásné a mají styl. Lottie však na rozdíl od Kate nemá tak pochroumanou minulost drogami a alkoholem.

4950474:gallery:true:true

Mezi nejaktuálnější sestry spadají Gigi a Bella Hadid. Supermodelky mají opravdu propracovaný styl. Naposledy se objevily na největším festivalu roku Coachella a opět nezklamaly.

Ostře sledované jsou i sestry Pippa a Kate Middleton, a to zejména proto, že Kate je součástí královské rodiny. Styl Kate se tedy velmi změnil, a to poté, co potkala prince Williama. Jejich styl je neustálým polem kritiky, a proto musejí být zkrátka dokonalé. 

4950472:gallery:true:true

Seznam tímto nekončí, svou stylovou polovičku má i slavná Beyoncé, Zooey Deschanel, Penélope Cruz, Dakota Fanning a mnoho dalších. Všechny stylové sestry si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Ve videu se podívejte na ty nejlepší outfity Gigi a Belly Hadid a Kendall a Kylie Jenner:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Fashion Style/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová