O jaký zákrok jde, Shannen Doherty sice neuvedla, ale přiznala, že v současné době chodí na odběry krve. A to kvůli náročnému chirurgickému zákroku, který ji čeká.

Můj lékař mi musel odebrat krev před blížící se operací. Mars P. měl se mnou trpělivost a vůbec nezvedal obočí nad mou úzkostí z velikosti té jehly. Byl trpělivý, milý a velmi dobrý. Jak jsem tam seděla a nechávala si do zásoby odebrat krev, ptala jsem se ho na lidi, kteří také darují,“ napsala herečka na sociální síť a přiložila fotografii z odběrové místnosti.

V pozitivním slova smyslu se podivila, kolik lidí chodí pravidelně darovat krev a přislíbila, že se k nim připojí. „Slibuji, že jakmile se uzdravím, začnu také darovat krev. Děkuji všem nesobeckým dárcům krve,“ usmívala se Shannen.

O špatném stavu napovídaly zvýšené hladiny nádorových markerů v krvi, které lékaři Doherty našli začátkem dubna. Právě ty mohou nasvědčovat tomu, že se onemocnění do těla vrací. Herečka i tak zůstává pozitivní a doufá, že všechno zvládne. Rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2015 a poté ihned podstoupila léčbu pomocí chemoterapie a ozařování.

VIDEO: Shannen Doherty mluví o své nemoci

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci Youtube.com

Fotogalerie
49 fotografií