Jen co Ornella Koktová se svým manželem Josefem Koktou a jejich synem Quentinem překročí práh domu Moniky Štikové, začne mela. Matka se svou starší dcerou se během několika minut začnou pokaždé hádat a řvát na sebe.

Moničina jekotu a chování už má plné zuby Josef Kokta. Ve třetím díle bizarní show Štiky už to nevydrží a na svou tchyni se vrhne. „Máma mě obvinila z toho, že jsem jí ztratila klíče a začala mě mlátit. A Pepa se na to nemohl koukat, tak mě začal bránit. Chytil ji a odstrčil,“ přiznala Blesk.cz Ornella, která s mámou Monikou vůbec nevychází.

Mohlo by to v televizi vypadat, že ji Pepa škrtil,“ přiznala Ornella, která jednoznačně stojí za svým mužem. Ten šel do reality show jen proto, aby získal nějaké peníze. Ostatně stejně jako ostatní členové obou rodin. I za cenu toho, že nechají nahlédnout národ do jejich soukromí a bizarních vztahů.  

A i když se matka Štiková snaží upoutat na sebe pozornost, jak jen může, sledovanost bizarního pořadu klesá. Zatímco první díl sledovalo 430 tisíc diváků, druhý díl vidělo už jen 317 tisíc lidí.

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Vyhodím tě z okna! Proč Kokta vyhrožuje tchyni Monice? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Podej mi papír a nečum mi na pekáč: Monika Štiková láká na další díl Štik potřebou v lese! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích! FTV Prima, Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií