"Jedna dívka se objevila, ale bohužel mi ji rodiče zatrhli, tak nevím. Musím je nejdřív udobřit. Maminka je strašně věřící a má jiné priority než já, takže máme nějaké rozepře, ale snad je to na dobré cestě," prozradil Marian Blesku.

A teď už je jasné, co Marianové mamince tak vadilo. "Ta dáma je stále ještě vdaná, a to Marianovi rodiče nemůžou překousnout. Kdy se konečně rozvede, zatím není jasné, ale s Marianem se rozhodně neschovávají. Dokonce za ním chodí na téměř každé představení Plesu upírů do GoJa Music Hall," prozradil Blesku zdroj ze zpěvákova okolí.

VIDEO: Marian Vojtko promluvil o přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko: Maminka mi zakázala přítelkyni! Nelíbila se jí! Petr Macek, Lukáš Červený

 

Trable s láskou řešila i druhá hvězda Plesu upírů Bohuš Matuš (44). ten se naopak rozešel s přítelkyní Nikol (47). "Nejsem smutný, nejsem zoufalý, koncertuji s Magdou Malou a kapelou, a hraji ve skvělých muzikálech u Františka Janečka, který má jako jeden z mála producentů silné finanční zázemí, takže se nemůže stát, že by mě nechal ve štychu," dodává Matuš, který se společně s Vojtkem bude ještě do 10. června objevovat v Plesu upírů, a od 14. září se vrací právě do úspěšného Fantoma Opery. 

Fotogalerie
28 fotografií