Česká kráska Tereza Kačerová až po smrti hudebníka odhalila, že byli milenci! Dokazují to společné fotografie, videa, kde je Avicii – vlastním jménem Tim – i s jejím synem z předchozího vztahu a dojemný dopis. Podle něj spolu žili tajným rodinným životem.

Milý Time, poslední dny jsem strávila čekáním na probuzení, nebo mi někdo řekne, že se jedná o podělaný vtip, nějakou strašnou chybu. Až teď mi dochází, že tě opravdu už nikdy nebudu mít možnost vidět. První dny jsem obtěžovala tvé přátele a ptala se jich, zda je to pravda, dožadovala se důkazů, kde skutečně jsi,“ napsala Kačerová na sociální síť.

„Hledala jsem články, které by mi potvrdily, že je to celé omyl. Kdykoliv jsem ale viděla tvé jméno spojené s RIP nebo datum tvého úmrtí, znovu a znovu mě to hluboce zasahovalo. Když jsem pak viděla, že změnili tvůj životopis na Wikipedii a namísto „je“ dosadili „byl“, rozbrečela jsem se a zírala na to několik minut snažíce se pochopit, proč píší, že jsi zemřel 20. dubna 2018. Nedávalo mi to žádný smysl. Jsi příliš mladý, skvělý a já tě miluji na to, aby se o tobě takhle psalo (…) Darovals mi náhrdelník se třemi diamanty – jeden pro tebe, jeden pro Luka a jeden pro mě (…),“ píše Kačerová.

V srdceryvném vyznání se mu i omlouvá za řadu „potíží“. „Omlouvám se, že jsem tě přesvědčovala, žes měl rakovinu kůže a stresovala tě tím, než to můj otec nevyřízl a ukázalo se, že to bylo jen znamínko. Omlouvám se, že každou moji periodu jsem na tvé posteli zanechávala skvrny od krve a omlouvám se, že jsem se pro tebe nastrojila ‚do gala‘ jen jedenkrát za celý náš vztah. Vždy jsem si přála náš vztah držet v soukromí, protože jsem chtěla, aby byl jen náš a nechtěla jsem hrát v celém tom humbuku roli. Myslela jsem si ale, že pokud bych tohle světu odhalila, bylo by to v moment, kdy sděluji, že s tebou čekám dítě. Ach jo, jak tenhle plán se pokřivil,“ dodává Tereza. 

Hudebník před svou smrtí bojoval s alkoholismem a především psychickými problémy. Což potvrdila i jeho rodina, která uvedla, že jejich milovaný Tim si život vzal sám.

Vše o smrti DJ Aviciiho (†28) najdete zde >>>

Fotogalerie
64 fotografií