Policejní manévry proběhly ve středu podvečer u jedné z garáží v ulici Politických vězňů a přítomen byl nejen Rychtář, ale také jeho exmanželka Darina Nová (60) a jejich nejstarší syn Jan (32). Jelikož garáž prý nepatří přímo Rychtářovi, byl též na místě její majitel. „Rychtář na celou ulici řval: ZLODĚJI!“ tvrdí očitý svědek, i když neví, komu byly výkřiky adresovány.

Zatím to ale vypadá, že v garáži strážníci objevili předměty, které Nová nahlásila jako ukradené. Přišla o ně přitom v době, kdy se její bývalý muž musel vystěhovat z říčanské vily Helenka. Ovšem Rychtář ohledně případu nebyl zrovna moc sdílný. „Já se k té bolševické paní nebudu vyjadřovat, já už toho mám plné zuby!“ zuřil Josef, který si v neděli připomene již čtvrté výročí od tragické smrti své ženy Ivety Bartošové. Ta v Uhříněvsi dobrovolně ukončila život skokem pod vlak v den manželových narozenin.

„Můžeme potvrdit, že v souvislosti s nahlášením z konce letošního března o údajném odcizení vybavení a zařízení domácnosti byla provedena domovní prohlídka nebytových prostor v Říčanech. V průběhu včerejšího odpoledne byly provedeny úkony trestního řízení,“ potvrdil pro Aha! policejní mluvčí Zdeněk Chalupa a dodal: „Případ je ve stadiu prověřování. V tuto chvíli nemůžeme poskytnout bližší informace.“

Hradbou mlčením se obklopil i syn Nové Honza. „Na příkaz policie se nesmíme k ničemu vyjadřovat, protože případ je v šetření,“ vysvětlil muž, kterého jeho otec Rychtář před časem zatratil kvůli tomu, že je na straně své matky.

VIDEO: Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video
Video se připravuje ...

Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo? Aktu.cz, Blesk TV

Fotogalerie
60 fotografií