Kaira přišla podpořit své herecké kolegy na premiéře představení Je úchvatná! v Divadle Na Jezerce. Nová komedie s Jitkou Sedláčkovou (57) v ústřední roli ji zřejmě velmi pobavila. Herečka ji ocenila bouřlivým potleskem vestoje a navíc se v jednom kuse usmívala.

Vedle ní pak seděl neznámý mladík a po skončení představení se herečka dala navíc do řeči i s dirigentem Liborem Peškem (84). „V divadle jsem se potkala s přáteli a rodinou hlavní představitelky Jitky Sedláčkové, " zareagovala Hrachovcová na dotaz Blesku, s kým na představení byla. „Jitka byla fantastická!“ vzdala hold kolegyni.

Jen málokdo by asi při pohledu na ni hádal, že má za sebou krušné chvíle kvůli rozpadlému třináctiletému manželství s veterinářem Herčíkem. Ten už si dokonce našel novou známost, kterou nedávno vyvedl na křest desky zpěvačky Petry Hapkové (35). „Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání. Zachování lásky je v nelehkých, bolestivých situacích nezbytné,“ napsala po provalení rozchodu zkroušená Hrachovcová.    

Ta v divadle překvapila nejen dobrou náladou, ale též netradičním outfitem. I když na sociálních sítích ráda ukazuje krásy svého nahého těla, na veřejnosti se naopak zahalovala od hlavy až k patě. Velký béžový kabát měla totiž zapnutý málem až ke krku a nesundala si ho dokonce ani v hledišti. Její obličej pak zase kryly obrovské a výrazné dioptrické brýle. 

VIDEO: Kdo je žena, která nahradila Hrachovcovou? Veterinář Herčík se zamiloval v ordinaci!

Video
Video se připravuje ...

Kdo je žena, která nahradila Hrachovcovou? Veterinář Herčík se zamiloval v ordinaci! Blesk TV

Fotogalerie
43 fotografií