Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Vemte roha.“ Kalousek nabádá své děti k emigraci kvůli komunistům u vlády

Autor: simao - 
26. dubna 2018
23:10

Šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek je rozvedený od roku 2012, s exmanželkou Radkou přitom má dvě děti: syna Petra a dceru Radku. I ty přitom nyní varoval v souvislosti s jednáním o nové vládě. Ve čtvrtek totiž poprvé k jednacímu stolu usedli předsedové všech tří stran. Andrej Babiš (ANO), Jan Hamáček (ČSSD) i Vojtěch Filip (KSČM). Kalousek to glosoval slovy, že o nás jednají komunisté.

Andrej Babiš (ANO) se vydal ve čtvrtek ve Sněmovně za Janem Hamáčkem (ČSSD), později se k nim přidal i Vojtěch Filip (KSČM). Rýsuje se tak menšinová vláda s podporou komunistů. Což by byl sám o sobě historický průlom a komunisté by vládu podpořili poprvé od sametové revoluce. Chápou to přitom sami jako své další legitimizování na české politické scéně. 

Miroslav Kalousek (TOP 09) první trojstranné jednání vidí po svém. „Komunisté o nás jednají,“ napsal ke čtvrteční schůzce na Twitteru. U této glosy se však nezastavil. „Vzkazuji svým dětem a jejich vrstevníkům, že se budu rvát dál. Ale také jim radím, ať vezmou roha, dokud je čas,“ doporučil Kalousek. 

Rozvedený Kalousek má dvě dospělé děti

Už dříve přitom Kalousek ČSSD varoval, že jen poskytne ve Sněmovně v případě vstupu do vlády s Babišovým hnutím krytí faktické koalici ANO, KSČM a SPD, která zafungovala při řadě různých hlasování.

Video  Kalousek na grilu v debatě Blesku: „Profesor demagogiky“ a milovník vína“  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Nyní však šéf poslaneckého klubu TOP 09, kterému je dramatické podání vlastní, zašel přeci jen o krok dál. Vytáhl své děti. S exmanželkou Radkou (taktéž vystudovanou chemičkou) má dvě - syna a dceru. Na Twitteru je však nezmínil poprvé.

V květnu 2016 při debatě o protikuřáckém zákonu mj. zmínil: „Mám dvě děti a dva vnuky a nikdy jsem je do zahulený hospody nevzal.“ Na rozdíl od svého rivala Andreje Babiše, který své děti jmenoval i během své obhajoby v kauze Čapí hnízdo, si však Kalousek soukromí více střeží.

reiner ( 14. května 2018 15:01 )

Před nedávnem byly na fb fotky Míry - uvědomělého pionýra s rudým šátkem a později svazákem, jak recituje budovatelské básně (prý dokonce i jeho tvorba) a neustále držící stafáž při jakékoliv slavnostní příležitosti. Hoch ztrácí pamětˇ.

hejhej ( 28. dubna 2018 13:03 )

"Vemte roha" Kalouskovy děti a hlavně si přibalte svého arogantního otce - alkoholika sebou.

salto ( 28. dubna 2018 07:50 )

zdenekk - jestli jsi tady, dej mi znamení. V tom množství nicků už nepoznám kdo je typický vosel a kdo netypický, tedy ty. Pravda andreslawicky byl kapacita, ale na tebe tepláko, který to máš v hlavě perfektně srovnané, nikdo nemá. Jenom bych zkusil obohatit slovník a měně se opakovat . S přáním - Ať ti koblihy chutnaj

baIika ( 27. dubna 2018 19:16 )

Kalousku chci jet s vámi.

flora ( 27. dubna 2018 18:21 )

Kalousek je hystericky. Jeho děti a vnoučata ať si dělají co chtějí. To těm svým dětem taťka musí radit, oni ještě nejsou schopni samostatného života? To mají fakt blbý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa