Když před dvaceti roky Cindy Crawford vstupovala do světa módy, chtěla jít na plastickou operaci a nechat si odstranit výrazné znaménko nad levým okrajem horního rtu. Ale naštěstí jí to maminka zakázala a piha ji proslavila. 

Podobnou pihu měla pod spodním rtem kráska Veronika Kašáková. Dlouhá léta byla právě díky ní jiná. Ale teď muselo znaménko pryč.

Nechala jsem si vyříznout pihu u pusy, ne proto, že by se mi nelíbila, naopak jsem jí měla moc ráda. Důvod odstranění byl, že se zvětšovala a ztrácela pigment, tudíž už působila jako bradavička. A jelikož mě obličej živí, rozhodla jsme se jí vzdát. Jen to není tak jednoduché, ona totiž po každém odstranění znovu doroste,“ svěřila se Veronika, která dokázala, že vyrůstat v dětském domově neznamená nic nedosáhnout.

Splnila si sen založením svého vlastního nadačního fondu, těší ji práce s dětmi a lidmi, kteří ji obklopují, stala se tváří švédské přírodní kosmetické značky a spolu s ní pomáhá měnit životy například v projektu Proměny s Veronikou.

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková si vypůjčila dítě! Kdy bude mít vlastní?

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková si vypůjčila dítě! Kdy bude mít vlastní? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií