Po narození malého prince přišel Kensingtonský palác s další novinkou. Na sociální síti oficiálně oznámil svědka prince Harryho, který si 19. května řekne ANO s americkou herečkou Meghan Markle, která se kvůli svatbě a následně královským povinnostem musela vzdát své práce. 

Princ Harry se rozhodl, že mu za svědka na královské svatbě nepůjde nikdo jiný než jeho bratr. „Princ Harry požádal svého bratra, vévodu z Cambridge, aby se stal jeho svědkem na svatbě s paní Meghan Markle,“ uvedl Kensingtonský palác. Manžel vévodkyně Kate (36) je z této žádosti nadšený. „Vévoda z Cambridge je poctěný, že byl požádaný, a velmi se těší na podporu svého bratra v kapli sv. Jiří ve Windsoru 19. května,“ takto zní oficiální vyjádření prince Williama (35).

A Británii tečou slzy dojetí, protože osud obou bratrů celé ostrovy bedlivě sledují zejména od chvíle, kdy jako malí kluci přišli při tragické nehodě o svou maminku - princeznu Dianu. Tehdy prožívali velmi složité období, během kterého nemohli dát najevou svou bolest. Jeden pro druhého byli ale obrovskou oporou. K tomu, jak to bylo těžké, se oba přiznali až mnohem později - v dospělosti.

 Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde

Fotogalerie
28 fotografií