Neděle sice nabádá k nicnedělání, ale tento víkend se vyplatí zvednout se z postele a vytáhnout paty z domu. Před Výstavištěm v Holešovicích se ve tři rozezní hudba, která roztančí nejen profesionály, kteří vám ukážou své umění.

Společný tanec

Od půl čtvrté do čtvrté hodiny přijde na řadu světově proslulý davový tanec, který většina zná pod pojmem Flashmob. Jedná se o sestavu, kterou tančí větší skupina lidí neustále dokola. Zatímco ve světě je už dávno rozšířen, v Česku si ho na vlastní kůži můžete zažít jen zřídka. Proto doporučujeme vypravit se na oslavu, na které tuhle nevšední aktivitu můžete vyzkoušet, a společně ji tak sdílet s dalšími neznámými lidmi.

Choreografii se můžete naučit už doma. Odkaz na video s návodem, jak na to, objevíte tady. „Nechte se překvapit anebo překvapte tanečníky vy, improvizujte, předveďte se anebo jenom sledujte, kolik energie má tančící dav,“ lákají na akci organizátoři. 

Těšit se můžete i na taneční lekce pro nejmenší, na divadelní přednášku, i ukázku z nejlepší taneční inscenace roku 2018. Program zakončí DJ Karaoke dance v 18:30 hodin. Více informací objevíte tady.

Kdy? V neděli, od 15:00 do 19:00 hodin
Kde? Výstaviště Holešovice
Vstupné? žádné