Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Muž brutálně umlátil psa kladivem: Pomstil se tak kamarádovi

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
23. dubna 2018
20:43

Krutý tyran si vybil hněv na nevinném zvířeti. Kristián (38) ukradl psa svému kamarádovi, který ho naštval, a poté zvíře umlátil kladivem. Muži hrozí až pětileté vězení.

Odporný případ se odehrál ve slovenské obci Svodín. Kristián (38) šel přes celou vesnici a ukradl svému kamarádovi stafforda. Zvíře s ním šlo patrně dobrovolně, protože ho znalo a věřilo mu. U sebe doma na nebohého psa ale vytáhl kladivo.

Kristián psal udeřil vícekrát kladivem do hlavy, až ho zabil. „Našel jsem psa v polozahrabaném stavu, při iniciálním vyšetření v terénu jsem zjistil, že pes pravděpodobně má totálně zhmožděnou frontální kost a že tam bylo velké množství krve, které vyšlo z jeho plic,“ popsal TV JOJ veterinář Aleksandar Panev.

„Toho psa jsem na vlastní náklady poslal na soudní pitvu, kde kolega potvrdil, že pes měl několik silných úderů tupého objektu ve frontální régii, následovala ztráta vědomí a uhynul. Ta smrt nebyla okamžitá, ten pes si určitě pocítil těch pár hodin,“ dodal.

Kristián byl obviněn z týrání zvířat, za což mu hrozí jeden až pět let za mřížemi. Svým ohavným činem patrně řešil neshody s kamarádem. „Já si myslím, že to byla nějaká pomsta, neboť oni se velmi kamarádili,“ uvedl soused.

bibijana ( 24. dubna 2018 12:18 )

Prosím vás, pomožte mně bojovat!!!! Kopírujte si tyto články o týraných a ubitých zvířatech a posílejte je našim zákonodárcům. Poslanci email: posta@psp. cz. Jedině oni mohou tresty za tyto zrůdnosti zpřísnit. Veterinární správy jsou k ničemu, jsou veterináři, kteří sami mají otřesné množírny psů a velice na tom vydělávají.Justice a policie - tak, to je kapitola sama pro sebe - viz.poslední případ zbitého číšníka od cizinců. Kdyby jim nezavolala jedna cestující, nechali by je záměrně odletět z republiky bez trestu, jenom, aby si neušpinili ručičky. Tohle nechrání ani lidi, natož zvířata!!! Je to hanba!!!

cenek ( 24. dubna 2018 08:38 )

Doufám že jednou skončíš taky na pekáči a doufám že tvé trápení taky někdo ukončí kladivem, ani nevíš jak ti to ze srdce přeju.

cenek ( 24. dubna 2018 08:35 )

Kolik zvířat ještě musí umřít? D.o.pr.dele začnou už ty soudci něco dělat? Tak nám dejte volnou ruku a my se o ty zrůdy postaráme a žádný paragrafy k tomu nepotřebujem. Na co pořád čekáte? Žádný soudce nemá doma zvíře? Copak jim je to fakt tak ukradený? Tak si představte že vám kladivem ubije někdo vašeho psa. Taky se budete ohánět lejstry? Zvíře umře něčí rukou a viník není potrestaný? Proč je to jinak u lidí? Každý má právo na život, proč tyhle sv.i.ně. můžou rozhodnout že zabijí zvíře a nikdo je nepotrestá? Tohle je spravedlnost? Jděte do hajzlu vy študovaný, máte pozici, máte tu možnost a nic neděláte, jste stejný jako ty, co vezmou to kladivo nebo něco jiného a zabijí. Krásné spaní!!!!!

mrdlafka ( 24. dubna 2018 08:17 )

naja, vy tu nadáváte na soudcovskou stolici, ale co máme dělat my, kteří také rádi pejsky, ale na pekáčku s cibulkou a česněkem

hahapch ( 24. dubna 2018 04:02 )

Těchto případů přibývá víc a víc, lidé jsou agresivní a mstí se na nebohém nevinném zvířeti, kdy už to přestane? to by museli soudci dělat pořádně svou práci a tyrany poslat do vězení když není trest smrti, soudci berou z našich daní nehorázné peníze a práci jen tak odflinknou dají jen prospěšné práce nebo podmínky trest k smíchu a pro zvířata k pláči, pokud nebudou pořádné tresty pro tyrany! chudáci další nebohé zvířata, soudcové jste bez citu??? nemáte rádi zvířátka??? vyházet vás a trest vezmeme do svých rukou!!! Konec týrání a vraždění!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání