Královský páreček destinaci své svatební cesty samozřejmě tají, aby měl klid jen na sebe a nemusel se potýkat s nájezdy novinářů a fotografů. Ovšem podle zahraničních médií existuje jasný favorit. 

Nejvíce se sází na Namibii a konkrétně oblast Hoanib Valley Camp na severozápadě země. Jedná se o luxusní destinaci na safari, a tak by novomanželé trávili líbánky pod stanem (respektive v luxusně zařízeném komplexu šesti stanů).

Kromě milostných radovánek by se tak mohli věnovat také pozorování slonů, lvů, žiraf, ohrožených černých nosorožců a dalších zvířat. Též se odsud dá letět do sesterského rezortu Shipwreck Lodge, který je umístěn nedaleko v divočině na pobřeží Skeleton Coast.

Dále se spekuluje, že Namibii šlape na paty i Afrika, na niž mají oba snoubenci velmi silné emocionální i profesionální vazby. Meghan zde byla v rámci charitativní činnosti a Harry sem v minulosti rád cestoval. Dokonce už spolu dvojice kdysi strávila i romantickou noc pod hvězdami v Botswaně. Ve hře na místo líbánek jsou prý ale také Rwanda, Filipíny či Toskánsko.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde>>

Fotogalerie
54 fotografií