Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Viktorii (†14) znásilnili a zavraždili v parku: Nechutný útok na rodiče!

Autor: lm - 
23. dubna 2018
10:45

Noční můru každého rodiče si prožívají máma a táta čtrnáctileté Viktorie Sokolové, která byla znásilněna a zavražděna v anglickém parku. Policie z odporného činu obvinila 16letého chlapce. Pravděpodobný pachatel i zdrcení rodiče se stali terčem nechutných urážek na internetu.

Litevská rodačka se ztratila ve středu 11. dubna. Její tělo objevili policisté v sedm hodin ráno následujícího dne v parku v anglickém Wolverhamptonu. Čtrnáctiletá dívka byla znásilněna a zavražděna a policie z odporného činu viní teprve 16letého chlapce, který pro svůj nízký věk nemůže být jmenován. Kriminalisté zadrželi také jeho o rok staršího kamaráda, který mu měl při vraždě pomáhat. Ten byl ale propuštěn na kauci.

Lidé na internetu spekulují nad identitou zadržených chlapců, kterou policie nechce zveřejnit. Vyšetřovatelé poprosili, aby toho lidé nechali. "Rádi bychom poděkovali místní komunitě za podporu a připomenuli lidem, aby se zdrželi spekulací a identifikování podezřelých na sociálních médií. Jsme si vědomi několika výhrůžných a nepatřičných příspěvků a toto nesprávné chování na sociálních sítích může ohrozit vyšetřování a životy nevinných lidí," uvedla vyšetřovatelka Caroline Corfield.

Terčem »internetových hrdinů« nejsou ale jen pachatelé, někteří lidé se dokonce neštítí z tragédie vinit rodinu dívenky. "Žádáme, abyste přestali šířit na sociálních sítích všechny ty drby, velmi nás to rozrušuje," poprosila rodina, která je smrtí Viktorie zdrcená. "Nemůžeme uvěřit, že nás v tak útlém věku opustila. Nikdy na tebe nezapomene zlatíčko. Budeš žít dál v našich srdcích a myslích. Sbohem malý andílku," dodali příbuzní.

gladio ( 23. dubna 2018 18:32 )

zrůdná fašistická británie ,za vraždu čecha britskými mladíky žádný trest, za vraždu litevky? váleční zločinci z velké británie, vrazi a teroristi okupanti světa

Desterz ( 23. dubna 2018 17:15 )

Čímpak to, že když je obětí Angličanka, je diskuze volná, ale když je obětí Čech, diskuze je zakázaná - Brutální napadení číšníka?

taupan ( 23. dubna 2018 17:14 )

Chlapec se jmenoval Ahmed a byl naštvaný ze ho kamarádi nevzali na výlet do Prahy.

naidka ( 23. dubna 2018 15:32 )

Souhlas, to je velká škoda, pasovali by tam jak zadel na hrnec.

naidka ( 23. dubna 2018 15:27 )

Styl, jakým je zpráva zveřejněná, dává tušit, kdo že je tím přísně utajovaným a hájeným pachatelem. Kdyby byl pachatel běloch, nejlépe z východního bloku, už by byla jeho identita včetně fotografie ve všech novinách.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání