Barbara Kautmanová po reality show Vem si mě!, kterou vyhrála a za milionáře Michala Červína se před kamerou provdala, navázala s Michalem skutečný vztah. Brzy otěhotněla, ale až v té době zjistila, co je Červín zač. A tak se s ním krátce po porodu rozešla.

Devítiletá dcera Rozárie až po zhlédnutí všech dílů, které jí její matka pustila, zjistila, kdo je její táta.

"Myslím, že to je tatínek," prohlásila před televizí Rozárka, která do té doby o tátovi nic nevěděla. "Je vnímavá, došlo jí to," svěřila se Barbara v magazínu Dnes. "Nechci před ní nic skrývat, tak jsme si sedly  a celý příběh jsem jí vyprávěla. Řekla jsem jí, ať se ptá, na co bude chtít. Probraly jsme to a víc se už se k tomu nevrací. Raději jsem jí všechno vysvětlila sama, než aby se to dozvěděla ve škole, od rodičů."

Barbara tvrdí, že jí nebude v setkání s otcem bránit, pokud to sama bude chtít. "Nikdy jsem hanlivě o něm před ní nemluvila a neurážela ho. Nejsem typ, který na bývalého partnera hází špínu, ale jsem ráda, že není součástí našeho života," netají se Kautmanová, která v reality show byla před deseti lety.

Michal Červín si momentálně odpykává trest v pankrácké věznici za majetkové podvody. Za milinové zpronevěry dostal osm let natvrdo.

Fotogalerie
25 fotografií