Ve středečním díle si vjel pivem a kořalkou notně posilněný Roman do vlasů se svou náhradní manželkou Janou a neskončilo to jen u ostrých slov. „Když můj partner viděl ty ukázky, tak jsme měli tichou domácnost, že jsem to celé pos*ala! Měla jsem mu to prý hned říct a on by šel Romana trefit,“ svěřila Jana Blesku.

Argumentovala jsem, že by se na nás jen hojili…“ prozradila maminka, která se ve Výměně manželek bála o zdraví. „Jsem kus ženský, ale Roman je dvakrát takový. Kdyby tam nebyl režisér a tu kameru na chvilku nepoložil, aby ho odtáhnul do předsíně, když po mně vyjel, tak nevím, jak by to dopadlo,“ vzpomíná Jana. Dokonce prý uvažovala o tom, že na agresivního opilce podá trestní oznámení za napadení. I to si ale nakonec rozmyslela. „On měl už problémy ze své mladické nerozvážnosti a mlácení v hospodách, je rád, že má čistý trestný rejstřík,“ tvrdí shovívavá Jana.

VIDEO: Rvačka ve Výměně manželek

Video
Video se připravuje ...

Děti v šoku z rvačky táty a náhradní mámy: Drsný dojezd Výměny manželek! TV Nova

Druhá rodina celý incident ale svádí na náhradní manželku. „Podle dětí Roman přišel domů a chtěl jít spát. Ona ale tam do něj vandrovala tak, jak je zvyklá z domova,“ má jasno Romanova manželka Žaneta (38). „Nenechám si s*át na hlavu – když jde někdo na mě, tak já do něj!“ potvrdila její slova sama Jana. Romanova jedenáctiletá dcera Natálka, která byla svědkem tátova běsnění, plakala. „Říkala mi, že se to u nich stalo maximálně jednou. Táta prý takový není. Říkala mi, že máma se s ním nikdy nehádá, byla dost vyděšená. Plakala a bála se,“ popsala Jana.

Fotogalerie
37 fotografií