Natáčení filmu už je v plném proudu a štáb zavítal i do redakce časopisu Playboy. I když původně byl ve scénáři jiný pánský magazín. Změny ostatně nastaly i v obsazení. „S většinou lidí je to první spolupráce. Jen s Aničkou Polívkovou jsem už točil Pohádky pro Emu,“ prozradil režisér snímku Rudolf Havlík.

Ten si nejprve do hlavní ženské roli přál obsadit jinou herečku. „Měl jsem samozřejmě nějakou představu. Původně jsem zvažoval Aničku Geislerovou, protože jsme spolu už něco točili a chtěli jsme spolupracovat dál,“ vysvětloval.

Nakonec se ale rozhodl jinak a několikanásobná držitelka Českého lva tak tentokrát přišla zkrátka. „Nakonec budeme společně dělat něco jiného, a protože tohle je víc komediální záležitost, tak jsme tu roli svěřili Aničce Polívkové a ta se toho zhostila opravdu výborně,“ doplnil.

Dcera Bolka Polívky (68) známá ze StarDance a filmu Účastníci zájezdu bude mít ale poměrně těžký úkol. Představuje totiž ženskou obdobu hlavního hrdiny Karla Krále a svůj výkon tak bude muset přizpůsobit i Jiřímu Langmajerovi, který ho hraje předtím, než se z něj stane žena.

Fotogalerie
23 fotografií