Kristelová a Řepka svá stanoviska vydali na Extra.cz, Kristelová se v něm sice vlastními slovy od všeho distancuje, přesto kromě Řepky vydala prohlášení i ona. "Nikdo z nás nebyl odsouzený, nikomu nebylo nic prokázáno a tahle úsměvná kauza, díky které ze sebe dotyčné osoby rády hrající hlavní role v dramatech, které si vykonstruují, dělají to, co jim jde v životě nejlépe, a to postižené a falešně plakající chudinky, je zveličovaná neúměrně," tvrdí bývalá moderátorka TV Barrandov.

V případě Tomáše je pak zloba vůči Erbové osobní. "Místo starání o děti a především o Markuse, kterého mi roky, pokud jde o vídání, upírá, posílá paparazzi a informuje, co se kde děje," stěžuje si někdejší fotbalista. "Jde ale o trestný čin a zatahuje tím do toho dotyčné redakce a jejich redaktory. Jak si asi všichni všimli, my se k ničemu nevyjadřujeme a svoje prohlášení uděláme, až uznáme za vhodné a především to podpoříme dalšími kroky, které budou mít asi odlišný směr, než by si paní Erbová přála," soptí.

"Na dotaz některých lidí, kteří nepochopili podstatu, zda beru v potaz, že jde o matku mého dítěte, jen uvedu, že toto vnímám jako svoji největší chybu, která se stala, a přestože jsem rád, že je Markus na světě, je mi smutno z toho, jak slávychtivá, zakomplexovaná a odporná osoba ho vychovává," dodává.

Oba pak svorně tvrdí, že o žádném trestném skutku nevědí. Police má však podle všeho jiný názor. „Vzhledem k tomu, že prověřování zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin a že ho spáchaly určité osoby, policejní orgán rozhodl o zahájení trestního stíhání Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové,“ píše se v dokumentu.

VIDEO: Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15!

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Erbová zase u soudu, válčí o alimenty na syna! On nabízí dva tisíce, ona chce 15! Zdeněk Matyáš

VIDEO: Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení!

Video
Video se připravuje ...

Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
14 fotografií

Místo starání o děti a především o Markuse, kterého mi roky, pokud jde o vídání, upírá, posílá paparazzi a informuje, co se kde děje. Jde ale o trestný čin a zatahuje tím do toho dotyčné redakce a jejich redaktory. Jak si asi všichni všimli, my se k ničemu nevyjadřujeme a svoje prohlášení uděláme, až uznáme za vhodné a především to podpoříme dalšími kroky, které budou mít asi odlišný směr, než by si paní Erbová přála.

Zdroj: http://www.extra.cz/exkluzivni-prohlaseni-tomase-repky-vladko-ty-se-radeji-zacni-starat-o-syna