V současnosti mohou muži využít jednu ze dvou metod zvětšení penisu - Invazivní a Neinvazivní. Popíšeme si, na jakém principu obě fungují, jaké jsou jejich výhody a jaké jsou samozřejmě i jejich nevýhody.

Invazivní metody zvětšení penisu

Invazivní zvětšení penisu představuje bolestivější a náročnější variantu. Jinak řečeno se jedná o chirurgické zvětšení. Jak taková operace probíhá? Mezi topořivá tělíska a žalud se implantuje silikonová protéza, popřípadě část žeberní chrupavky z hrudníku. Další možností je naříznutí vazu upínajícího penis ke stydké kosti. Poslední variantou je liposukce u kořene penisu.

Všechny tyto operace mají bohužel svá rizika. Je to zásah do lidského organismu a celý zákrok probíhá během plné anestezie. Tudíž není vhodný pro každého. Odborné studie také naznačují, že z dlouhodobého hlediska mohou mít tyto operace neuspokojivé výsledky kvůli komplikacím jako je znetvoření, zjizvení či infekce.

Dalším problémem, v případě vpichování tuku do penisu, může být fakt, že postupem doby tělo tuk absorbuje, a to může vést k návratu do původní velikosti. A navíc není taková operace zadarmo. Průměrná cena za chirurgické zvětšení penisu se pohybuje kolem 30 000 Kč!

Neinvazivní metody zvětšení penisu

Na druhé straně zde máme Neinvazivní možnosti zvětšení penisu. Mezi ně se řadí celá řada metod. Na internetu najdete například speciální cviky, natahovače penisu nebo tlakové pumpičky. Jejich účinek je ovšem jen krátkodobý a navíc nejistý. Dále se můžete setkat s řadou podivných a necertifikovaných tabletek na bázi chemie. Tyto chemické driáky by měly dle jejich výrobců taktéž prodloužit délku penisu. Ovšem místo zvětšení se většinou potýkáte pouze s řadou vedlejších účinků. Tyto tabletky jsou totiž přeplněné chemickými látkami a hormony, u kterých nikdy nebyla vědecky prokázána účinnost pro zvětšení penisu. Američtí vědci některé z těchto tabletek dokonce analyzovali a našli v nich stopy olova, rtuti, pesticidů, bakterie E. Coli a zvířecí trus. Pokud tedy nechcete vyhazovat z okna své peníze, čas a zdraví, na tyto chemické tabletky raději zapomeňte!

Důležitější než velikost je pevná erekce

Do kategorie neinvazivních možností můžeme zařadit i přírodní metody zvětšení penisu pomocí doplňků stravy. Doplňky stravy obsahují bylinky, jako je Kotvičník zemní, Maca peruánská či Ženšen. Tyto bylinky zlepšují prokrvení penisu a opticky jej proto zvětšují. Nedochází tedy k žádnému invazivnímu nárůstu penisu, ale k přirozenému zvětšení. Penis je díky přírodním látkám prokrvenější a díky tomu také opticky větší. Výše zmíněné bylinky navíc stimulují erekci, podporují libido a příznivě ovlivňují sexuální život muže.

Ať už se však rozhodnete pro jakoukoliv metodu, nikdy nezapomeňte na to, že důležitější než velikost penisu je jeho pevnost a kvalitní erekce.

I s malou pálkou se dá odpálit homerun

K optickému zvětšení nemusíte hned sáhnout po nejrazantnější variantě, stačí například oholit ochlupení v rozkroku, což vám pár milimetrů přidá, nebo zhubnout pár kilo, čímž se vaše chlouba také opticky zvětší. Alternativou je také vyzkoušet ověřený doplněk stravy na pevnou erekci. Nakonec zbývá zvolit správnou techniku a vaše partnerka z vás bude u vytržení. Navíc mnohdy ani samotné ženy nevyhledávají příliš obdařeného samce. Nemusíte proto hned běžet na operaci! Můžete totiž mít klidně penis o délce 30 cm, ale pokud jej nebudete umět ovládat, bude vám na nic. Není totiž nic horšího než muž, který chce v první řadě uspokojit hlavně sám sebe.

Snažte se partnerce vždy naslouchat a vyhovět jí v jejích sexuálních přáních. Zanedlouho uvidíte, že žádný velký klacek nepotřebujete!