O rodině Štikových se začalo mluvit od chvíle, kdy se do médií dostala zpráva, že devatenáctiletá Ornella Štiková otěhotněla se zkrachovalým podnikatelem a manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou. V tu dobu se do popředí dostala její matka Monika Štiková a očekávání vnuka Quentina pojala  za jakýsi rodinný projekt.

Podle Josefa Kokty v tu chvíli nabyla dojmu, že je slavná a začala se podle toho chovat. „Monika si myslí, že je velká hvězda showbyznysu, kterou lidi poznávají na ulici, a že mladí kluci po ní touží, protože je pěkná MILFka (matka, kterou bych rád š*kal – pozn. red.),“ prozradil Expres.cz Josef Kokta, který si s Monikou několikrát během natáčení vjede do vlasů.

Byla tam jedna vyhrocená scéna, kdy jsem ji chytil pod krkem. Stalo se to, když chtěla mlátit Ornellu, a to jsem prostě musel zasáhnout,“ svěřil se Kokta s tím, že Monika na svou dceru Ornellu žárlí.

Navíc vytoužená sláva jí prý stoupla natolik do hlavy, že se nezajímá ani o jediného vnuka Quentina. „Když přijdeme k ní na návštěvu ukázat vnuka, tak se na něj skoro nepodívá. Pořád „čumí“ do mobilu a sleduje lajky na Instagramu. Prostě je mimo,“ zhodnotil stav Štikové Ornellin manžel, kterého do projektu přivedla mimo jiné hlavně vidina peněz. Show startuje 23. dubna na Primě.  

VIDEO: Rozvádějící se "tchyně" Štiková: Už mám nového chlapa!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se "tchyně" Štiková: Už mám nového chlapa! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií