Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Viktorii (†14) před vraždou znásilnili! Policie obvinila chlapce (16)

Autor: shp - 
16. dubna 2018
13:24

Trnuli strachy, co s jejich dcerou může být. Když bylo vyhlášeno pátrání, doufali, že se s ní ještě shledají. Jakmile policie našla tělo litevské rodačky Viktorie Sokolovy (†14) v parku v anglickém Wolverhampton, kde dívka s rodinou žila, přišli příbuzní o veškeré naděje, které měli.

Vystrašení rodiče nahlásili, že je Viktoria pohřešovaná, ve středu. Její tělo policie objevila následující den v parku v sedm hodin ráno. Podle policie byla dívka znásilněna a poté zavražděna.

Zatčen a z těchto činů obviněn byl teprve šestnáctiletý chlapec. Zadržen byl i o rok starší mladík, ale byl propuštěn na kauci a další vyšetřování ukáže, jakou roli v děsivém případu sehrál.

Rodina je smrtí Viktorie zdrcena. „Nemůžeme uvěřit, že nás opustila v tak mladém věku. Nikdy na tebe nezapomeneme, naše srdíčko. Budeš žít v našich srdcích, duších a myslích navždy. Sbohem, náš malý andílku,“ vzkázali dívce do nebe příbuzní.

tarrica ( 16. dubna 2018 15:46 )

Teď mě ten nápis nadzvedl! Jaký chlapec - 16 let - znásilníš, tak trest jako dospělý. Půjčit ho na 10 minut příbuzným Viktorie a už by do smrti nikoho neznásilnil. Zmetek nepodařený, pokud má rodiče, sami by ho měli lynčovat.

mma79 ( 16. dubna 2018 13:55 )

16letý inženýr s plnovousem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání