Pepa už jednou ženatý byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (43) má desetiletého Josífka a osmiletého Toníčka. Před třemi lety se ale rozvedl a našel si novou přítelkyni.

Chladná vášeň

Slovenka Ludmila Straková, dnes už Abrhámová, se věnuje gastronomii, studovala v Německu a pak se v Itálii učila výrobě zmrzliny, která se stala její vášní. „Paní Abrhámová žila se svým manželem nejdříve na psí knížku. Brali se, když už měli roční holčičku Lauru, a teď se jim za měsíc má narodit chlapeček,“ prozradil Aha! důvěryhodný zdroj.

Chuť do života

Libuška se tak stane už čtyřnásobnou babičkou a je štěstím bez sebe. S manželem už dávno žijí především vnoučátky, a nikoli rolemi. Synovy děti byly také hereččinou hlavní motivací, proč se úspěšně dokázala před čtyřmi lety poprat s rakovinou plic. „Mám obrovskou chuť žít,“ říká také natěšená babička.

Je pracovitá

Se »zmrzlinovou« snachou si obrovsky rozumí a nemůže si vynachválit, že je pracovitá. „Paní Abrhámová chodí stále do práce, i když má za měsíc rodit. Není tu sice každý den, ale včera tu zrovna byla. Má toho moc na starosti, máme ještě pobočku na Výtoni,“ pochvalovala si svoji šéfovou zaměstnankyně cukrárny.

Fotogalerie
12 fotografií

Video: Tohle je nová Popelka! Šafránková, jak jste ji ještě neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Tohle je nová Popelka! Šafránková, jak jste ji ještě neviděli! ČT