Khloé přivítala na svět dceru, jejíž jméno ani podoba ještě nebyly zveřejněny, již ve čtvrtek kolem čtvrté ráno. Novopečené mamince byla nablízku její rodina, matka Kris (62) a také sestry Kim a Kourtney (38).

Nechyběl ani tatínek miminka, basketbalista Tristan, který kvůli porodu dokonce zmeškal zápas. To je ovšem to nejmenší, co mohl pro svou partnerku udělat. Vždyť to byl právě on, kdo jí v poslední době jen přidělával starosti. Zatímco ona večery trávila zachumlaná v posteli a připravovala se na porod, sportovec řádil do rána ve městě a objevoval se ve společnosti různých žen.

Nejvíce času asi trávil s dívkou jménem Tania, která dříve pracovala pro Gucciho a nyní pro Dior. Společně byli viděni v několika nočních klubech a slečna mu dokonce přišla fandit na jedno z jeho utkání. Ovšem to je prý jen špička ledovce, jelikož Thompsona média načapala ještě minimálně s dalšími čtyřmi dámami. Dokonce existují záběry z dubna, na nichž se muž líbá a osahává hned se dvěma prsatými kráskami.

Kardashian musela tohle všechno sledovat s lítostí a vztekem a zdálo by se, že takovou zradu mu neodpustí. Přesto na sociálních sítích sdílela jejich společné zamilované fotky. Ostatně sama kdysi Tristana odloudila jeho bývalce, která s ním v té době čekala syna Prince (1,5). Asi tedy věděla, že její partner není zrovna svatoušek.

Podle odborníků není mužská nevěra během ženina těhotenství ničím neobvyklým a týká se údajně až deseti procent dvojic. Psycholog Robert Rodriguez má za to, že nastávající otcové dostávají strach, že s příchodem potomka na svět jim skončí bezstarostný život plný zábavy a oni neunesou svou zodpovědnost. Proto se uchylují k aférkám jako poslednímu »vyhození z kopýtka».

Terapeutka Dr. Shira Danzig zase připomíná, že nevěra má původ i v tom, že muži nemají s těhotnými partnerkami sex a hledají ho tak jinde. „Zaprvé je to komplikované, těžké fyzicky, zejména pokud je už žena opravdu velká," řekla pro Personal Space. „Ale někteří muži se také obávají, aby neporanili miminko. Je tam spousta faktorů," dodala.

VIDEO: Khloé Kardashian nezvládla zabrzdit a rozplácla se! Ještě že tehdy nebyla těhotná...

 

Fotogalerie
30 fotografií