Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Známý herec ubil manželku pálkou s hřebíky: Natalie (†35) měla milence

Autor: shp - 
12. dubna 2018
14:59

Její zohavené tělo bylo nalezeno v řece Něva v Petrohradu. Tvář i tělo měla brutálně zohavené. Tělo letušky Natalie Kordo-Sysojevy (†35) policisté identifikovali jenom podle luxusních šperků, které měla na sobě. Jejímu vrahovi se začalo přezdívat Řezník podle toho, jak extrémně její tělo zohavil. Vyšetřování nakonec odhalilo, že ji zabil její manžel Konstantin Kordo-Sysojev (47) – známý ruský herec z mýdlových oper.

Televizní herec ubil svou atraktivní ženu pálkou s hřebíky. Na jejím těle bylo 69 hlubokých ran.  Lítý útok neměla žena šanci přežít. Vražedná zbraň byla objevena nedaleko místa nálezu mrtvoly. „Nejvíce šokující aspekt v tomto případu je děsivá krutost vraha,“ stojí v soudní zprávě podle Daily Mailu.

Vyšetřování policistů následně odhalilo, že byla Natalia záletná. Za zády manžela se scházela rovnou se dvěma milenci. Navíc se s ním chtěla rozvést. On to zjistil a rozhodl se ji zabít. „Soud rozhodl, že vrahem je manžel a ne milenec nebo brutální sériový vrah,“ stojí ve zprávě.

Rozsudek si vyslechl herec u soudu v cele vypadající jako klec, jak je v Rusku zvykem. Odsouzen byl na 11 let vězení. „Můj syn je nevinný,“ tvrdí hercova matka Lidya Kordo-Sysojeva. Podle ní jde o soudní frašku. Pravdou je, že byl její syn odsouzen bez jakéhokoliv přímého důkazu. Ani forenzní specialisté na něj nic nenašli.

santusof ( 21. července 2018 04:45 )

prostě chtěl jen ženu věrnou

jahodove_ticho ( 26. dubna 2018 22:17 )

Šikovná holka. Jen simísto pošu*a měla najít kandu. A byli by spokojeni všichni 3,4,5,6,......

pjotri ( 12. dubna 2018 19:28 )

Hmm, SUPERZNAMEJ heeerec! Hihihi.. Bohuzel, ani na csfd.cz, ani na imdb.com ani TECKA o nem.. Tak uz se nedivim. Pokud pro Blesk je kazdej ruskej komparzista velmi "znamym", pak neni divu, ze se Blesk rozplyva nad kazdou nasi nickou..

zada ( 12. dubna 2018 19:06 )

Když tady čtu tu Pleskovi články, tka si říkám, jestli ti manželé celkově nějak neblbnou .

krasomila ( 12. dubna 2018 17:55 )

Až na to, že vůbec není jistý, že ji ubil on, ty zoufalče, co ti musí každá zahnou nejdýl do 14 dnů, protože, kdo by se vydržel bavit s takovým pitomcem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání