Blonďatá herečka by v něm mohla vyložit vlastní sladkobolný příběh o velké lásce a zlomeném srdci, po těch v Aférách na TV Barrandov pasou! V oficiálním podtitulu pořadu se přece uvádí: Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit?

Před kamerami a publikem by se Brožová vyzpovídala ze zklamání, jež jí připravil její velmi zámožný partner, s nímž si po dlouhé tři roky plánovala budoucnost. Který jí ještě koncem února vystrojil velkolepou party k jejím kulatým 50. narozeninám v luxusní pražské restauraci, kde se k ní láskyplně vinul a zahrnoval ji polibky, aby se jen 47 dnů nato dozvěděla, že na veřejnosti líbá jinou ženu!

A že ta žena není jen nějaká »hej nebo počkej«, ale její někdejší televizní stylistka Simona Zemanová, která časem začala pečovat i o »šéfa«, jejího přítele. A že to Jaromír (49) nemá ani jak okecat, poněvadž ho na záletech načapali pohotoví fotoreportéři Blesku! Až tak se to dozvěděla! Ano, až takovou ostudu a ponížení jí nachystal… No, sledovanost by takové Aféry měly nevídanou, o tom nikdo nepochybuje!

Fotogalerie: Aféry Jaromíra Soukupa: Brožové vystrojil…
39 fotografií

Žhavé dotyky v noci mezi auty

Soukup jako by na vlastní kůži a v praxi ověřoval motto zmíněných Afér – jak daleko se dá zajít ve vztahu… A šel na to s taktikou dvojitého agenta pracujícího v utajení. Krytí měl dokonalé! Zatímco štáb se v úterý po zhasnutí kamer v jednom z jeho studií trousil domů, jejich šéf přešlapoval na místě a ještě asi hodinu klábosil se svým politickým oblíbencem Tomiem Okamurou (45). Domů zjevně nepospíchal…

Poté miliardář a mediální magnát na parkovišti naložil do přistaveného bouráku svého psa. Místo toho, aby si sedl za volant, uhladil si klopy a vydal se přes celé parkoviště k naproti stojícímu autu, které odemykala kudrnatá plavovláska. Hned ji vášnivě objal a bez dlouhého ptaní políbil. Po žhavém loučení se vrátil ke svému autu, sám ale dlouho nezůstal! „Blondýna zřejmě neměla dost a za pár sekund za ním znovu vyběhla. Zuřivě ho líbala, objímala a laškovala s ním,“ popsal Blesku očitý svědek jejich nočního dostaveníčka. Sbohem si dali až dlouho po půlnoci.

Video: Mediální magnát Jaromír Soukup a Kateřina Brožová na festivalu ve Varech

Fotogalerie
51 fotografií