Těhotenství měla Markéta naprosto bezproblémové, dokonce během něj zhubla po proměně v pořadu dalších pět kilogramů. O to víc bylo šokující, jak dramaticky porod jejího prvorozeného syna probíhal.

„Matyáš se rozhodl jít na svět ve 42. těhotenském týdnu a vybral si tu poslední, nejtrnitější cestu,“ svěřila se Blesk.cz Markéta s tím, že porodní bolesti začaly 31. 3. v 11:15 a od té doby byly čím dál větší. Nepomohla ani teplá vana, proto se s přítelem sebrali a jeli do porodnice. V tu dobu ještě s úsměvem.

To ještě netušila, že to nejhorší ji teprve čeká. „Bolesti jsem zvládla prodýchávat bez řevu, píchali mi plodovku, dali, tuším, jednu až dvě kapačky proti bolestem, stály za prd. Když mi šlo tlačit, nemohla jsem, když jsem musela tlačit, kontrakce byly slabé. Matyáš si to před cílovou čárou rozmyslel a museli mu značně pomáhat. Trvalo to celé přes deset hodin, kdy máma několikrát žadonila o císařský řez, který se ale nekonal. Uzlík nakonec přišel na svět v 1:36 ráno, 1. 4. 2018 ve znamení Berana a šťastným číslem sedm,“ prozradila novopečená maminka s tím, že největší oporou jí byl v tu chvíli její partner a pyšný tatínek.

Dnes je malému uzlíčkovi deset dní a Markéta s přítelem se roztomilého synka nemůžou nabažit.

VIDEO: Po roce návrat k pořadu Zhubni s úsměvem

 

Fotogalerie
26 fotografií