Petra Janů kvůli operaci žlučníku musela zrušit všechny naplánované koncerty a jiné pracovní povinnosti. Momentálně smí jenom kašovitou stravu. „Tělo si musí zvyknout na to, že mu chybí žlučník,“ sdělila deníku Aha! zpěvačka.

 

Zpěvačka byla zvyklá, že si každý den zašla do posilovny, tu teď musela na dobu neurčitou odložit. Operaci měla Petra plánovanou. „Dělal mi neplechu, bylo mi zle, a tak musel ven,“ komentuje celou operaci zpěvačka, které už nezbývalo nic jiného, než si nechat vyjmout žlučník laparoskopicky. 

 VIDEO: Petra Janů o sobě říká, že je babka kořenářka.

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka. Adam Balažovič

Operace naštěstí proběhla bez komplikací. „Pan doktor Jiří Fencl byl bezvadný. Mám v břiše jen takový čtyři malý dírky, které prý úplně zmizí. Takže v plavkách, které jsem si v únoru koupila, se budu moct v srpnu na Lefkadě bez problémů promenádovat,“ sděluje Petra.

Zpěvačku čeká v pátek první pooperační kontrola. Následovat bude žlučníková dieta, poté se už bude moct pustit do jakéhokoliv jídla. „To jsem, když mě žlučník zlobil, nemohla. Takže teď jsem si objednala krabičkovou dietu, abych nemusela furt něco klohnit, a za dva týdny začnou žrací orgie,“ s pobavením konstatuje zpěvačka. 

První koncert po rekonvalescenci má naplánovaný na 1. května v Havířově. „A pak odjedu na chalupu, kde bude moje základna, a odtud budu vyrážet na koncerty. Už se fakt nemůžu dočkat,“ uzavírá.

Fotogalerie
40 fotografií