Když se letos v únoru po mateřské dovolené vrátila do práce na post moderátorky primáckého TopStaru, vzala všem dech svou neuvěřitelnou proměnou. Po narození dcerky Medy (1) totiž shodila snad 30 kilo a od té doby se pyšní takovou figurou, jakou by jí mohly jiné maminky dvou dětí jen tiše závidět.

„Zhubla jsem určitě těch 28 kilogramů, co jsem s Medou přibrala. Ale nevážím se, takže možná i víc," pochvalovala si Něrgešová s tím, že se znovu vejde do všeho svého oblečení.

Teď se ale ukázalo, že není všechno zlato, co se třpytí. Hubnutí bylo jen vedlejším účinkem toho, jak těžké období moderátorka prožívala. „Zhubla jsem, ale za tuhle cenu byste to nechtěly...“ naznačila ostatně v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Vrásky jí v poslední době přidělávaly partnerské problémy. Ty nyní vyvrcholily dokonce krachem jedenáctiletého manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem (45). „Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnávat,“ potvrdila pro Blesk rozchod s manželem a dodala, že chce udělat vše pro to, aby tím netrpěly jejich dvě děti - mladší Meda a starší syn Adámek (9).

VIDEO: Moderátorka Laďka Něrgešová: Krach manželství!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Laďka Něrgešová: Krach manželství! Blesk TV

 

Fotogalerie
31 fotografií